karlstad.hyresratt-sverige.se: Finn hyresrätter i Karlstad

Finn hyresrätter i Karlstad

På jakt efter en hyresrätt i Karlstad? Grattis, du har kommit rätt.

Karlstad är en växande stad som erbjuder både stadsliv och naturliv, en kombination som lockar många. Lockas du också av Karlstad och letar efter en hyresrätt i Karlstad? På vår portal samlar vi alla lediga hyresrätter i Karlstad på en och samma hemsida. Börja din sökning redan idag!

Icon CO2 neutral website English transparent.png

I dessa områden får du mest kvm för pengarna vid köp av bostadsrätt!

För samma summa kan du antingen köpa en bostadsrätt i Stockholm eller en gigantisk villa i Norrland. I Västra Norrland får man mest bostad för pengarna visar en undersökning av hela landet. Svensk Fastighetsförmedling har samarbetat med Mäklarstatistik för att kartlägga hur mycket yta du får för en miljon på olika platser i landet. Kommuner i Svealand ger dig mycket mindra yta än kommuner i till exempel Norrland. HÄR kan du läsa mer!

Bästa sättet att söka studentbostad i Stockholm, Svealand

Det är brist på studentbostäder i Stockholm, Svealand. Därför kan det vara svårt att få tag i en studentbostad. Det rekommenderas av Stockholms stad kommun att vara ute i god tid. Sökande kan söka efter studentbostad i Stockholm via www.sssb.se. Bostadsförmedlingen annonserar också ut studentbostäder i Stockholm. Här kan du läsa mer om studentbostad i Stockholm.

Svensk mäklarstatistik visar på ökade bostadsrättspriser i Göteborg och Malmö

Siffror enligt Svensk Mäklarstatistik visar på att bostadsrättspriserna har ökat med 1 procent i Malmö och Göteborg. Villapriserna i Göteborg har ökat men är stillaliggande i Stockholm och Malmö. Det är ungefär 10 procent av alla villor i Sverige som finns i Stockholm. Svealand och Götaland dominerar med flertalet villor då det finns en större andel villor i Göteborg, Skåne och Västra Götaland. Läs vidare här

Prisförändringar på bostadsrätter i Stockholm, Svealand i Maj

I Stor-Stockholm, Svealand, gick priserna på bostadsrätter ned i Maj vilket hade en negativ inverkan på rikssiffran. Däremot var priserna på bostadsrätter i centrala Stockholm, Svealand oförändrade. Räknat per år är priserna på bostadsrätter fortsatt negativa med en minskning på en procentenhet. Överlag är prisförändringen på marknaden för bostadsrätter liten med en minskning på 0,5 procent. Läs mer om prisförändringarna HÄR!

Come back av bostadsrätter runt om i Svealand!

För nuvarandet är var femte bostadsrätt runt om i Svealand en återvändare som tidigare legat ute men inte blivit såld. Även antalet villor i Svealand som återpublicerats är runt 20% av det som ligger ute, vilket är en 61% från fjolåret.   Läs mer om återvändaet av bostadsrätter och villor här!

Prisrekord för lägenhet i Stockholm

Oscar properties har nyligen gjort klar med en försäljning av den större modellen. Det är en toppvång om totalt 125 kvadratmeter i Stockholm, belägen i Norra Tornen. Priset på 66 miljoner kronor gör lägenheten till en av de absolut dyraste - inte bara i Stockholm, utan även i Svealand. Inte så konstigt då att det dessutom blir en rekordförsäljning för Oscar properties. Läs mer om försäljningen på fastighetsvarlden.se här.

Beskedet som får studenterna att jubla i Uppsala!

Att det är svårt att finna studentbostad i Sveriges studentstäder är knappast någon hemlighet. Nu kommer dock glädjande besked för många blivande studenter. Uppsala kommun planerar nämligen att upprätta 450 nya studentbostäder . Läs mer om Svealands efterlängtade satsning på studentbostäder i Uppsala här.

Uppsalas bostadspriser högt upp på listan i Svealand

Under 2017 såldes hela 3 lägenheter i Uppsala i prisklassen 10 miljoner kronor eller mer. Staden har därför, med några stora försäljningar, verkligen satt sitt namn över städer i Svealand där priserna kan stiga snabbt. Uppsalas dyraste lägenhet under 2017 var en lägenhet på Salagatan i Fålhagen. Se listan med de 10 dyraste lägenheterna i Uppsala under fjolåret, här.

Spektakulär villa i Örebro lockar klick

Visningen är först nu på lördag den 20/1. Men redan innan första visningen har villan - som är belägen enbart 15 minuter utanför Örebro - redan dragit till sig stor uppmärksamhet. Närmare bestämt står huset redan noterat för 7881 klick - något som sticker ut. Villan kan anses som speciell då den blandar gammalt och nytt. Nyfiken på det som kan vara Svealands just nu mest intressanta bostadsannons? Läs mer om den spektakulära villan i Örebro på na.se här.

Pris på bostäder i Svealand sjunker

SEB:s senaste boprisindikator tyder på att nu tror var tredje hushåll att bostadspriser kommer sjunka framöver. Antalet hushåll har ökat med 16 enheter till 32. Prisindikatorn för bostäder i Svealand har minskat men 17 enheter till 38. För bostäder i Svealand är det endast Stockholm som inte upplevde en minskning. Läs hela inlägget här!